El design-research, primer debat al Fòrum Innovació a càrrec de Begoña Gros

L’objectiu d’aquest primer debat dins del Fòrum Innovació és potenciar la reflexió sobre les relacions entre la innovació i la recerca sobre la formació.

És important per a la UOC innovar en les metodologies i recursos per a la formació virtual, però també és important que les innovacions siguin sòlides i sostenibles. El binomi recerca i innovació és fonamental per assolir aquest objectiu.

El tema que plantegem en aquest primer fòrum és la relació entre la innovació i la recerca a partir de l’utilització d’una metodologia de recerca basada en el disseny d’experiments dinàmics. La metodologia s’anomena “design research” o “experimental design” i ha estat traduïda per alguns autors com a “disseny formatiu”.

L’objectiu del fòrum d’innovació és analitzar el disseny formatiu com a possible metodologia de treball per establir lligams més sòlids entre la recerca sobre formació i aprenentatge en entorns virtuals i la innovació.

Es tracta d’analitzar les característiques de la metodologia, veure alguns exemples i establir un debat obert sobre les relacions entre la innovació i la recerca sobre la formació i l’aprenentatge dins la nostra universitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s